Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Çus taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl vadi ile epey uyumludur. Beyaz zehir renkler ile aliyyülâlâ bir ahenk halindedir.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve yamaç donör bir renktir. Antrasit rengi ile doğruca bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda çok bir mutfak rengi olarak kabul edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken diğer renklere için elan iştiha açıcı görünmelerini katkısızlar.

Özel tasarımı sebebiyle tek mülkiyet ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yol olanakı katkısızlar.

Evinizde gailesiz bir yansıma yapılandırmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi kâin ve bu sebeple mecra odası dekorasyonunda da çoğunlukla tercih edilen asuman mavisinden destek alabilirsiniz.

Antrasit renge uyumlu renkler sinein sizlere süflidaki görselleri tutmak istedim. Antrasit griye müsait renkler sinein antrasit renk tonları konum alsa da bu renk ile biraşkın rengin ortak bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Antrasit renkle uyumlu çok adetda renk bulunurken bunların beraberinde kullanımından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin yararlanmaı sırasında akort olabildiğince önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan antrasit renk tonları layihamları kuruluşlabilir.

Bu renk epey kullanışlı ve karşı vericidir. Dikkat edilmesi müstelzim anrasit mavi duvar boyası renginin yoğun tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Kıpkızıl renk tonları ile daha zıt pastel açıkça renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Hararetli antrasit ayan antrasite için henüz esnek yapıdadır hem sel renk antrasit duvar boyas hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek ev bark dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir şık haline gelmiştir.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline tuzakıyor. Özellikle mat konstrüksiyonda tercih edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri muhtevain de gri tonlarını değerlendirebilir evet da bej, krem rengi kabilinden nötr renklere benzeyen seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Şekil olarak ise tam yuvarlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde goldfix aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

ötümlü Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan sair bir renk grubu da uysal tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Eğer evinizde çok balkı sıfır yoğun renkli güpürlarınız var ise, bu güpürları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page